Τρόποι αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Σε περίπτωση που η περιοχή σας θεωρείται "δυσπρόστιτη" από τις εταιρείες ταχυμεταφρών που συνεργαζόμαστε, τότε θα πρέπει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το πλησιέστερο γραφείο τους. Διαφορετικά θα επιβαρύνεστε με επιπλέον χρέωση για παράδοση σε "δυσπρόσιτη" περιοχή η οποία θα ορίζεται από την εταιρεία ταχυμεταφών (δείτε λεπτομέρειες παρακάτω) . Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Η επιλογή της εταιρείας ταχυμεταφοράς γίνεται από την "Intelligent Technologies" και ο χρόνος αποστολής για την Ελλάδα είναι από μία έως δύο εργάσιμες ημέρες εκτός από περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Το κόστος αποστολής υπολογίζεται ανάλογα το βάρος της παραγγελίας κατά την διαδικασία ολοκλήρωσής της και αποστέλνεται σχετικό e-mail μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας από τον πελάτη.
Για παραγγελίες καθαρής αξίας άνω των 80,00 € και έως 10 κιλά, δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών. Οι χρεώσεις αυτές αφορούν περιοχές που δεν χαρακτηρίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ως "δυσπρόσιτες". Για περιοχές που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης (courier), και χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες, τα έξοδα αποστολής θα διαφοροποιούνται. Θα ενημερώνεστε για το γεγονός ότι η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη και επομένως για το κόστος της μεταφοράς μετά από την Επιβεβαίωση Καταχώρησης παραγγελίας εγγράφως και σε χρονικό διάστημα περίπου 24 ωρών. Εφόσον δεν συμφωνείτε με το κόστος μεταφοράς δικαιούστε εντός 2 ωρών από την ώρα λήψης της σχετικής ενημέρωσης να ζητήσετε την διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας. Η πάροδος της προθεσμίας αυτής θα αποτελεί απόδειξη της συμφωνίας και αποδοχής από μέρους σας του κόστους μεταφοράς.

Ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης είναι κατά προσέγγιση. Η "Intelligent Technologies", θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα διαθέσιμα προϊόντα εντός 1-2 εργάσιμων (Δευτέρα έως Παρασκευή) ημερών. Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι διαφορετικός από το «Αμεσα διαθέσιμο», ο χρόνος παράδοσης θα ορίζεται κατά περίπτωση και θα ενημερώνεται ο πελάτης σχετικά. Είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί και τμηματική παράδοση κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης. Η κυριότητα στο προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση ενώ ο κίνδυνος ζημιάς μετατίθεται κατά την παράδοση από την εταιρεία μας στην εταιρεία ταχυμεταφοράς. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, μπορείτε να μας ζητήσετε την ασφαλισμένη αποστολή της παραγγελίας σας, αφού αναλάβετε το επιπλέον κόστος της ασφάλισης.

Loading...
Loading...