Τρόποι Πληρωμής

Τα Προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ) είναι αυτά που παρατίθενται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης της παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 

  1. Με χρέωση της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας (VISA / MASTERCARD / MAESTRO) που έχει εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα, μέσω του ασφαλούς συστήματος της συνεργαζόμενης τράπεζας επιλέγοντας την εντίστοιχη επιλογή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Υποστηρίζονται άτοκες δόσεις για αγορές πάνω από 150€.
  2. Με αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε, όταν αυτό δεν ξεπερνάει τα 500€ σε συνολική αξία.
  3. Από το φυσικό μας κατάστημα με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD ή MAESTRO που έχει εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή, και για δική σας ασφάλεια θα πρέπει να είστε παρών για την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητα σας.
  4. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού μας στείλετε με fax στο 2351062561 υπ΄όψιν ESHOP το ονομαστικό καταθετήριο στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία ο αριθμός της παραγγελίας σας (ο χρόνος παράδοσης άρχεται από την ημερομηνία αποστολής του καταθετηρίου). Εάν πρόκειται να στείλετε τα χρήματα από άλλη τράπεζα πλην της Eurobank, της Εθνικής, της Alpha Bank και της Πειραιώς (διατραπεζική συναλλαγή), θα πρέπει να αναλάβετε όλα τα έξοδα της συναλλαγής (όχι μόνο της τράπεζάς σας) για να φθάσει το σωστό ποσόν στο λογαριασμό μας, το οποίο πρέπει να συμφωνεί με την αξία της παραγγελίας σας. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα, θα σας αποσταλούν με την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

 

Loading...
Loading...