Πολιτική επιστροφών

Τα παρακάτω ισχύουν μόνο για προϊόντα για τα οποία δεν έχει γίνει ειδική παραγγελία με προκαταβολή. Στην περίπτωση αυτή, εάν δεν εξοφληθεί το υπόλοιπο ποσό, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν μέσα σε 7 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν επιθυμείτε να το παραλάβετε. Στη περίπτωση αυτή ισχύουν τα εξής:

  1. Αντικατάσταση*. Έπειτα από τον σχετικό έλεγχο, εάν το προϊόν βρεθεί να είναι ελαττωματικό, θα αποσταλεί για επισκευή ή θα σας το αντικαταστήσουμε πλήρως. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε, εντός 24 ωρών από την ημερομηνία παραλαβής του, να μας ενημερώσετε άμεσα.
  2. Επιστροφή των χρημάτων σας στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας δηλώσετε ή στο λογαριασμό Paypal από τον οποίο έγινε η πληρωμή ή στην πιστωτική κάρτα με την οποία κάνατε την πληρωμή εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε και εφόσον δεν έχει ανοιχθεί η συσκευασία του.
  3. Η ευθύνη και τα έξοδα απόστολής για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνει αποκλειστικά τον αγοραστή. Γι’ αυτό και πρέπει να φροντίζετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο κατά την επιστροφή του.
  4. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας, η εταιρεία μας, επιφυλάσσεται να διεκδικήσει τυχόν έξοδα που έχουν προκύψει, όπως έξοδα χρέωσης τραπεζικών συναλλαγών, μεταφορικών, κτλ.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:


Intelligent Technologies
Αθηνάς 16 Ολυμπιακή Ακτή
ΤΚ 60100, Πιερία
Τηλέφωνο : 2351062557
Φαξ: 2351062561
email: info [ @ ] inteltech.gr
Loading...
Loading...