Εταιρεία Έξυπνες Τεχνολογίες

H εταιρεία "Εξυπνες Τεχνολογίες" ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό την εισαγωγή και προώθηση στην Ελληνική αγορά νέων τεχνολογιών και έξυπνων εφαρμογών.

Πελάτες της είναι κυρίως το επαγγελματικό αλλά και το ευρύ καταναλωτικό κοινό.

Κύρια δραστηριότητα της είναι τα ψηφιακά όργανα μέτρησης για πλήθος τεχνικές εφαρμογές και οι εφαρμογές πληροφορικής στον τομέα των επιχειρήσεων.

Ιδιαίτερα σημαντικός κλάδος της εταιρείας είναι οι εξειδικευμένες μετρήσεις ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και θερμογραφίας. Παρέχονται σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες σε επαγγελματίες του χώρου αλλά και σε απλούς ιδιώτες. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό διαθέτει μεγάλη εμπειρία στα παραπάνω θέματα και πραγματοποιεί εκπαιδευτικά σεμινάρια και διαλέξεις μετά από συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους φορείς. Πιο συγκεκριμμένα, η εταιρεία μας είναι εισαγωγέας ψηφιακών μετρητικών οργάνων, θερμογραφικών καμερών, καθώς και προϊόντων προστασίας από τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες. Αντιπροσωπεύει στη χώρα μας τους κατασκευαστικούς οίκους FLIR Σουηδίας, Extech Αμερικής, Aaronia Γερμανίας, Yshield Γερμανίας, BlowerDoor Γερμανίας. Είναι επίσης πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο του ITC (Infrared Training Center).

Επίσης σημαντικό κομμάτι της εταιρείας δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών αυτοματισμών, της εξοικονόμησης ενέργειας, των εφαρμογών διαδικτύου (ιστοσελίδες, μηχανές κρατήσεων, κτλ), καθώς και άλλων εφαρμογών πληροφορικής (συστήματα παραγγελιοληψίας POS, κτλ), παρέχοντας υπηρεσίες εγκατάστασης, υποστήριξη και προϊόντα.

Εταιρικά στοιχεία:

Διακριτικός τίτλος: "Εξυπνες Τεχνολογίες"
Επωνυμία: Κούση Μητροδώρα
ΑΦΜ: 047498083
Εδρα: Αθηνάς 16, Ολυμπιακή Ακτή Πιερίας, ΤΚ: 60100

Loading...
Loading...