Οδηγός Θερμογραφικού Ελέγχου Βιομηχανικών Εφαρμογών

Δημοσιεύτηκε από admingk 04/09/2012 0 Σχόλια

Παραγγείλετε τον Οδηγό Θερμογραφικού Ελέγχου Βιομηχανικών Εφαρμογών (στα Αγγλικά) και μάθετε σε τι μπορεί να σας χρησιμεύσει η θερμογραφική – θερμική κάμερα στον χώρο της βιομηχανίας. Εντοπίστε τεχνικά προβλήματα ηλεκτρολογικών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων όπως υπερφόρτωση καλωδίων, κακές ηλεκτρικές επαφές, υπερθέρμανση κινητήρων ή άλλων μηχανημάτων, ανομοιόμορφη καταπόνηση, κτλ. Ελέγξτε τις συνθήκες λειτουργίας των εγκαταστάσεων και συγκρίνετέ τις με τις προδιαγραφές και τα όρια ασφάλειας. Ελέγξτε σωληνώσεις, στάθμη δεξαμενών, κτλ.

Ο Οδηγός διανέμεται δωρεάν είτε σε ηλεκτρονική, είτε σε έντυπη μορφή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας στείλετε εδώ τον τρόπο που επιθυμείτε να παραλάβετε τον οδηγό (ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή). Στην περίπτωση της ηλεκτρονικής μορφής αρκεί μόνο το email σας, ενώ για την έντυπη μορφή θα χρειαστεί η ταχυδρομική σας διεύθυνση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες και βοήθεια στην επιλογή του καταλληλότερου μοντέλου θερμικής κάμερας για τις εφαρμογές σας.

Loading...
Loading...