Νέο μοντέλο θερμικής κάμερας FLIR στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς!

Δημοσιεύτηκε από admingk 04/09/2012 0 Σχόλια

alt

 

Ο παγκόσμιος ηγέτης στις θερμικές κάμερες, εντυπωσιάζει και πάλι με την παρουσίαση ενός νέου μοντέλου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς!

Πρόκειται  για το μοντέλο FLIR i3 το οποίο θα πωλείται στην εκπληκτική τιμή των 990€ !

Είναι πανομοιότυπο εξωτερικά με τα μοντέλα i5 και i7 και διαφέρει στην χαμηλότερη ανάλυση της θερμικής εικόνας που αποδίδει καθώς και στην θερμική του ευαισθησία. Παρ’ όλα αυτά δεν παύει να αποτελεί μια αξιόπιστη θερμική κάμερα που θα ικανοποιήσει τον επαγγελματία τεχνίτη για χρήση σε εσωτερικούς χώρους και γενικά σε σκόπευση από μικρές αποστάσεις. Διαθέτει και αυτό κάρτα μνήμης και λογισμικό για σύνδεση με ηλεκτρονικό υπολογιστή, ρύθμιση του συντελεστή θερμικής εκπομπής, έγχρωμη οθόνη LCD 2,8″, θερμοκρασίες μέτρησης από -20oC έως +250oC, μπαταρία λιθίου 5 ωρών καθώς και βαλιτσάκι μεταφοράς. Έχει όπως όλα τα μοντέλα FLIR, Ελληνικό μενού, είναι εύκολο στην χρήση με την αυτόματη λειτουργία του και πολύ ελαφρύ (μόνο 340gr με την μπαταρία!). Η πτώση στην τιμή δεν σημαίνει συμβιβασμούς στην ποιότητα για την FLIR. Το μοντέλο άλλωστε είναι στο ίδιο κέλυφος και σχήμα με τα πλήρως αξιόπιστα i5 και i7.

Είναι η ιδανική λύση στην χαμηλότερη τιμή για εντοπισμό υγρασίας, σωληνώσεων, διαρροών, ηλεκτρολογικό έλεγχο καλωδίων και ασφαλειών, καθώς και για πλήθος άλλων τεχνικών εφαρμογών. Ένα εργαλείο που δεν μπορεί να λείπει πλέον από την εργαλειοθήκη του σοβαρού τεχνίτη.

Διαβάστε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της FLIR i3 και συγκρίνετέ την με τα άλλα μοντέλα της σειράς της εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Loading...
Loading...