Θερμική κάμερα τσέπης από την FLIR

Δημοσιεύτηκε από admingk 02/09/2015 0 Σχόλια

C2 front-backΠαρουσιάζοντας την FLIR C2 :

 

Το πανίσχυρο, και συμπαγές σύστημα θερμικής απεικόνισης

 

Η FLIR C2 είναι η πρώτη παγκοσμίως πλήρως εξοπλισμένη θερμική κάμερα σε σχήμα τσέπης, σχεδιασμένη για μια μεγάλη γκάμα κτηριακών και ηλεκτρομηχανολικών εφαρμογών. Κρατήστε την στην τσέπη σας ώστε να είστε έτοιμοι σε κάθε στιγμή να βρείτε και να παρουσιάσετε κρυμμένα θερμικά σχήματα τα οποία οφείλονται σε προβλήματα, απώλειες ενέργειας, δομικές ατέλειες, υδραυλικά προβλήματα, κτλ.

Στα 690 (EUR) μόνο, η FLIR C2 κάνει περισσότερο από ποτέ εφικτή την δυνατότητα να προσθέστε στο οπλοστάσιό σας τα πλεονεκτήματα της θερμικής απεικόνισης.

hero pocket2

Κάμερα τσέπης και φορητότητα

Η λεπτή και ελαφριά σχεδίαση κάνει την C2 να χωράει σε κάθε τσέπη εργασίας έτσι ώστε να την έχετε πάντα μαζί σας και να μην χάνετε ποτέ την ευκαιρία να αποκαλύψετε αόρατα κτιρικά προβλήματα, να τα δείξετε στους πελάτες σας και να προσφέρετε τεχνικές λύσεις. Χρησιμοποιήστε την σαν ένα εργαλέιο μη καταστροφικού ελέγχου και μια αξιόπιστη μέθοδο για να επιβεβαιώσετε την επιτυχία των επισκευών.

c2-hero-electrical

Δείτε περισσότερα με την ευαίσθητη και την ευρεία γωνία θέασης

Η ανάλυση των 4800-pixel της C2 και η υψηλή ευαισθησία του αισθητήρα παρουσιάζουν τις ύποπτες θερμικές ανωμαλίες και τις μικροδιαφορές θερμοκρασίας οι οποίες είναι πολύ χρήσιμες στις κτιριακές εφαρμογές. Επίσης η μεγάλη γωνία θέασης των 45° δείχνει περισσότερο θέμα, ακριβώς όπως θα το επιθυμούσε ένας επαγγελματίας.

c2-hero-msx

Ενίσχυση λεπτομερειών εικόνας MSX® μόνο από την FLIR

Η C2 διαθέτει την μοναδική λειτουργία MSX®  της FLIR η οποία προσθέτει λεπτομέρειες στην εικόνα από την οπτική κάμερα που διαθέτει σε όλη την θερμική εικόνα σε πραγματικό χρόνο. Το αποτέλεσμα:  Όλα-σε-μια καθαρή θερμική εικόνα, και οπτικά στοιχεία που σας επιτρέπουν  να αναγνωρίζετε άμεσα που ακριβώς βρίκεται το πρόβλημα. Η λειτουργία MSX® είναι σε πραγματικό χρόνο είτε βλέπετε την οθόνη LCD είτε το βίντεο μέσω USB.

C2-hero-flir-tools

Πλήρως ραδιομετρική ευελιξία για επαγγελματικές εκθέσεις αναφοράς

Οι JPEG εικόνες της C2 αποθηκεύουν 4,800 ξεχωριστές μετρήσεις οι οποίες μπορούν να αναλυθούν σε μεταγενέστερο χρόνο χρησιμοποιώντας το λογισμικό FLIR Tools το οποίο συμπεριλαμβάνεται με την κάμερα. Μπορείτε να αναλύσετε, να αλλάξετε χρωματισμούς και να επεξεργαστείτε τις θερμικές και τις οπτικές εικόνες για να δημιουργήσετε επαγγελματικές εκθέσεις αναφοράς για τους πελάτες σας.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Loading...
Loading...